Hanka Benešová
Finanční expert
15. 12. 2022

Proč řešit hypotéku s poradcem?

Ve dvou se to lépe táhne a u hypoték to platí obzvlášť. Proč se vyplatí spolupracovat s hypotečním poradcem, když chcete úvěrem financovat vlastní nemovitost? Máte to bez starostí, ale hlavně s mnoha výhodami! Přečtěte si osm důvodů, proč na hypotéku nebýt sám.

  • Získáte nabídky z celého trhu
    Poradce porovná nabídky napříč trhem, nejen z jedné banky jako pracovník za přepážkou. Dostanete k výběru takové úvěry, které mají dobrou sazbu, ale i nejlépe odpovídají vašim požadavkům.

  • Vyřeší specifické požadavky
    Občas se stane, že se klientova finanční situace nebo potřeby vymykají běžným tabulkám. Poradce proto vybere banky, které vám vyjdou vstříc.

  • Předem prověří vaši situaci
    Banky důkladně prověřují finanční situaci každého klienta. Vaše finance s vámi poradci projdou a případně navrhnou řešení, aby se daly pro schválení úvěru do pořádku.

  • Získají pro vás lepší nabídku
    Protože se hypotékám věnují dlouhodobě, vyjednají s bankami lepší podmínky, než které získáte jako řadový klient u přepážky. Ví také, na koho se v bankách obrátit se specifickými požadavky. Často to vyřeší rovnou s manažery poboček. Díky servisní společnosti, kterou mají „za zády“ a která je pro banky důležitým partnerem, mají nadstandardní podporu. 

  • Speciální akce
    Mají přehled o speciálních akcích bank, díky čemuž získáte další benefity, jako je například odhad nemovitosti zdarma nebo odpuštění různých poplatků.

  • Ušetříte čas
    Naprostou většinu administrativy a komunikaci s bankou obstarají za vás. Pohlídají i všechny termíny, aby vám nic neuteklo.

  • Získáte stoprocentní servis
    Nastaví ideální dobu splácení, výši splátek či fixaci úrokové sazby, aby vám hypotéka vyhovovala po všech stránkách. Pomohou i při postupném čerpání úvěru a budou sledovat vývoj na trhu, kdyby se objevila výhodná příležitost k refinancování hypotéky.

  • Budete mít jistotu
    Zajistíme vám i vhodné pojištění, třeba kdyby nějaká náhlá situace ohrozila vaši schopnost splácet. 



    Pokud je pro vás hypotéka aktuální téma, neváhejte se na nás obrátit!
Všechny články
Všechny články